Maschmanns Matmarked

Maschmanns Matmarked er en oase av mat og på butikken på Skøyen kan en virkelig drømme seg bort i de herligste råvarer. Bakeri, slakter, fisk og sjømat, de herligste oster og pizza som like gjerne kunne kommet rett fra Italia. Maschmanns Matmarked er stedet.

 

Bakeriet

Bakerne hos Maschmanns Matmarked ligger ikke på latsiden. Hver dag klokken 04.00, mens resten av byen sover, fyrer de opp ovnene på Stovner slik at de kan servere byens innbyggere de deiligste brød og rundstykker til både frokost og lunsj. Fra bakeriet kan man plukke opp både brød, søte kaker, sandwich og salater. Har du litt ekstra tid på vei til jobb kan du starte dagen skikkelig med en klassisk “frokostfjøl” med ferskt brød, egg, bacon og de herligste oster. Så snart det nærmer seg lunsj, er det tid for pizza hos Maschmanns Matmarked. Fra store autentiske vedovner fylles lokalet med de herligste dufter. Hos Maschmanns lager de italiensk pizza “Roman Style”, det vil si pizza med ekstremt tynn og sprø bunn, toppet med alle verdens ingredienser. Velg en fra menyen eller snakk med betjeningen så hjelper de deg sette sammen din helt egne og unike smaksopplevelse.

 

Fiskedisken

Maschmanns Matmarked er en av de aller beste butikkene i Oslo om det er fisk og sjømat man jakter på. De ansatte brenner for å gi deg som kunde den aller beste kvaliteten og diskene flommer over med det aller beste av norsk sjømat, fersk fisk, ferske reker, ferske skalldyr og levende hummer. Ved kjøkkenet kokes det i tillegg fiskekraft flere ganger i uken. Maschmanns har alltid den dypeste respekt for alle sine varer og handler du her er du sikret at all fisk og skaldyr kommer fra bærekraftig fiske. Om du ikke har tid til å bruke tid på forberedelser er det bare å ringe Maschmanns, så gjør de ansatte alt klart for deg. Alt du trenger å gjøre er å stoppe forbi og plukke opp bestillingen. Utvalget av hvit fisk er stort og du finner alltid skrei, villkveite, breiflabb, villaks, ørret, flekksteinbit og røkt makrell når det er sesong for det.

 

Kjøttdisken

Kjøttproduktene hos Maschmanns Matmarked har en meget tydelig geografisk signatur og de ansatte er meget godt utdannet. De vet alt om dyret og har en rekke typer kjøtt på tilbud. Om du noen gang har vært i tvil om beite og for spiller inn på kjøttkvaliteten, er det bare å ta seg en tur på Maschmanns Matmarked. Vi lover, du kommer aldri til å kjøpe ditt kjøtt andre steder. Maschmanns Matmarked er ikke som andre butikker og deres egne slaktere kjøper alltid inn hele dyr som de selv skjærer ned og mørner. Dette gir dem en unik innsikt i hvert enkelt kjøttstykke de serverer sine kunder. De ansatte er alltid behjelpelig med gode tips og råd til hvordan du skal få mest mulig ut av råvarene, eller som de pleier si: “Vårt mål er å gjøre våre kunder gode på kjøkkenet”.

 

Ostedisken

Ostedisken hos Maschmanns formelig bugner over av modne og velsmakende oster fra inn- og utland. Her finner man et stort utvalg av oster fra blant annet Neal’s Yard, Guffanti, Mons og flere andre utmerkede osteregioner over hele Europa. De fleste ostene er upasteuriserte, økologiske oster laget av små lokale produsenter som benytter teknikker som har vært i bruk i mange hundre år. Her snakker vi håndverk på høyt nivå. Uansett om det er parmesan, gruyere, comte, stilton eller ferske oster som chèvre og burrata du bare ikke kan få nok av. Alt og mer til finner du i ostedisken hos Maschmanns.

Om du noen gang føler deg matlei og trenger inspirasjon er det bare å besøke Maschmanns Matmarked. Dette er himmelrike for alle som vet å sette pris på ordentlige råvarer.